Slide ROUTE Er zijn vele wegen... Zet de eerste stap

CROMBAG
FAMILIERECHT & MEDIATION

Hennekenshof
Wolfeynde 4
6191 EB Beek
TEL
+31 (0)46 457 08 20

FAX
+31 (0)46 437 31 86

E-MAIL
info@crombagfamilierecht.nl

PARKEREN

Via het parkeerterrein kunt u ons kantoor bereiken.
Als u de binnenplaats oploopt, is ons kantoor aan uw linkerzijde gelegen.
Komt u via de poort aan de voorzijde, dan vindt u ons kantoor recht tegenover u.

 

 

 

 

ROUTEBESCHRIJVING
VANUIT DE RICHTING MAASTRICHT

Volg de A2 richting Eindhoven. Op de A2 neemt u afslag 50, richting Beek. Aan het einde van de afslag slaat u rechtsaf richting Beek. Ter hoogte van de tweede verkeerslichten in Beek ligt aan uw linkerzijde een pand met een grote groene poort. In dit pand is ons kantoor gevestigd. U kunt tevens parkeren aan de achterzijde van het pand. Hiertoe slaat u bij de tweede verkeerslichten linksaf, de Stationsstraat. Vervolgens neemt u de eerste straat links, de Julianalaan. Het parkeerterrein is gelegen aan de linkerkant van de weg. Het parkeerterrein staat aangegeven met een bord. 

 

VANUIT DE RICHTING HEERLEN

Volg de A76 richting Eindhoven. Op de A76 neemt u afslag 2, richting Geleen. Sla na 500 meter linksaf richting Beek. Net voorbij de tweede verkeerslichten in Beek, ligt aan uw rechterzijde een pand met een grote groene poort. In dit pand is ons kantoor gevestigd. Om te parkeren aan de achterzijde van het pand slaat u bij deze tweede verkeerslichten rechtsaf de Stationsstraat in. Vervolgens neemt u de eerste straat links, de Julianalaan. Het parkeerterrein is gelegen aan de linkerkant van de weg. Het parkeerterrein staat aangegeven met een bord.

 

VANUIT DE RICHTING EINDHOVEN

Volg de A2 richting Maastricht. Op de A2 neemt u afslag 49, richting Beek. Aan het einde van de afslag slaat u linksaf richting Beek. Bij de rotonde gaat u linksaf richting Beek. U rijdt dan over de Stationsstraat. Bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf. In het pand aan uw rechterzijde met de grote groene poort is ons kantoor gevestigd. Om te parkeren aan de achterzijde van het pand, neemt u de laatste weg rechts vóór de verkeerslichten, de Julianalaan. Het parkeerterrein is gelegen aan de linkerkant van de weg. Het parkeerterrein staat aangegeven met een bord.