Slide OVER ONS Specialist in Familierecht & Mediation Zet de eerste stap

CROMBAG FAMILIERECHT & MEDIATION

Anouk Crombag is advocaat, gespecialiseerd in het familierecht en daarnaast opgeleid tot mediator. Ze runt sinds 2006 een praktijk vanuit het karakteristieke kantoorpand ‘ Hennekenshof’ naast het Elsmuseum, in Beek. Op basis van haar jarenlange ervaring weet ze dat er meestal twee tot vijf gesprekken nodig zijn om een scheiding zorgvuldig af te ronden. “Maar ik heb geleerd dat elke scheiding zijn eigen tempo heeft. Soms kan het snel en efficiënt en een andere keer is meer tijd nodig om mensen zorgvuldig te ontvlechten en hen de kans te geven langzaam te wennen en te landen in ieders eigen stukje van waaruit voorzichtig een nieuwe toekomst kan worden opgebouwd.”

Naast het praten over de emoties en het verhaal achter de scheiding, zijn de kinderen volgens Anouk het állerbelangrijkst. Om die reden probeert ze ook met hen in gesprek te gaan. In het geval er kinderen bij een scheiding betrokken zijn, zijn zij voor Anouk altijd de belangrijkste onzichtbare partij aan de mediationtafel. “Het is mijn taak om hen goed te vertegenwoordigen. Kinderen voelen zich vaak verantwoordelijk. Ze willen de problemen oplossen en voelen het verdriet van hun ouders. Hun eigen gevoel over de scheiding duwen ze naar de achtergrond. Daarbij maken kinderen zich vaak druk over de dagelijkse zaken. Hoe moet dat met mijn schooltas, met de hond? Kan ik nog afspreken met mijn vriendinnetje als ik bij papa ben? Een laagdrempelig gesprek met mij, als onafhankelijk persoon, kan dan al een verschil maken”.

Bij CROMBAG FAMILIERECHT & MEDIATION gaan betrokkenheid en deskundigheid hand in hand. Wij geloven niet in hiërarchie, wij geloven in vertrouwen en relaties.  U kunt van ons een eerlijk en open advies verwachten. Wij werken oplossingsgericht; Indien een kostbare procedure voorkomen kan worden, zullen wij ons daarvoor inzetten. Is de weg naar de rechter onvermijdelijk, dan zullen wij uw belangen in de rechtszaal optimaal behartigen.

Als bijzonder curator komt mr. Anouk Crombag op voor de belangen van een kind, in de rechtszaal en daarbuiten… Heeft het kind een conflict met de ouders of voogd? Dan kan het kind, de (pleeg)ouder of de voogd de rechter vragen een bijzondere curator te benoemen. Deze procedure valt onder het civiel recht.

Heeft u vragen of opmerkingen, of wilt u een afspraak maken met Anouk? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u een klacht? Dan kunt u hier onze interne klachtenregeling bekijken.

CROMBAG FAMILIERECHT & MEDIATION
Hennekenshof
Wolfeynde 4
6191 EB Beek

TEL
+31 (0)46 457 08 20
E-MAIL
info@crombagfamilierecht.nl

 

mr. Anouk Crombag
Advocate & Mediator

Anouk heeft haar rechtenstudie gevolgd aan de Universiteit Maastricht. Sinds 2001 is zij werkzaam als advocaat. In de loop der jaren heeft zij zich steeds meer gericht op het personen- en familierecht, het jeugdrecht en het psychiatrisch patiëntenrecht. Anouk is lid van de Nederlandse Vereniging Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS), de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA) en de vereniging Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland (vPAN). Daarnaast is zij geregistreerd mediator bij de Mediation Federatie Nederland (MfN-registermediator) en wordt zij regelmatig ingeschakeld als bijzonder curator. De persoonlijkheid van Anouk wordt gekenmerkt door betrokkenheid en aandacht voor de ander. Deze kwaliteiten werken op natuurlijke wijze door in de uitoefening van haar vak.

Ellen Boumans
Juridisch Secretaresse

Ellen is werkzaam als juridisch secretaresse.
Zij runt het secretariaat al jaren met grote betrokkenheid en enthousiasme.
Ellen is echt een ‘mensenmens’ en heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Heeft u een juridische vraag?
Bel ons of laat hier uw naam e-mail en tel nummer achter, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.