JURIDISCH ADVIES NODIG?

Juridisch advies nodig over Familierecht, Jeugdrecht of Psychiatrisch Patientenrecht.
Bel of vul onderstaand contactformulier in.
Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. 

mr. Anouk Crombag

JURIDISCHE HULPVRAAG?

Je bent waarschijnlijk op onze site terecht gekomen omdat je je in een moeilijke fase van je leven bevindt. Je hebt een juridische vraag. Daar kun je alleen zakelijk mee omgaan, maar dat is niet mijn stijl. Ik weet uit ervaring dat er een hoop emoties bij komen kijken. Wat is jouw verhaal achter je hulpvraag?

Stel: Een echtpaar wil scheiden. Ze hebben 20 jaar van hun leven samen doorgebracht, hebben kinderen gekregen, alles samen opgebouwd. Als je dan alleen over het huis en het geld praat, doe je onrecht aan het jarenlange huwelijk. Het geeft soms ook lucht om het hele verhaal op tafel te leggen: over wat er is gebeurd, hoe vervelend of kwetsend ook, over het verdriet. Daarna ontstaat er meer ruimte en dat kan helpen in het rouwproces dat doorlopen moet worden om weer verder te kunnen.

Zomaar veel details en persoonlijke dingen aan een wildvreemde vertellen, kan pittig zijn. Ik ontmoet je / jullie daarom graag persoonlijk in een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 20 minuten op ons inloopspreekuur familierecht. Vele mensen gingen je al voor en voelen dat ik oprecht betrokken ben, goed luister, en niemand veroordeel. Ik help je graag met het vinden naar een (juridische) oplossing, zodat je weer verder kunt met jouw leven. Uit elkaar, maar wel door dezelfde deur!”

Kom langs op het gratis spreekuur familierecht. Dan kunnen we direct kennismaken. Het gratis spreekuur is elke donderdag, met uitzondering van de volgende data:

Tot binnenkort. 
Anouk Crombag

GRATIS SPREEKUUR FAMILIERECHT

Een gratis eerste advies op het gebied van het personen- en familierecht? Kennismaken met Anouk Crombag?

KOM NAAR HET INLOOPSPREEKUUR

Elke donderdag van 17.00 tot 19.00 uur. Tijdens een gesprek van maximaal 20 minuten kunt u uw juridische probleem vrijblijvend aan Anouk voorleggen. Gelieve hiervoor een afspraak te maken.
DE ROUTEBESCHRIJVING VIND JE HIER

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER CROMBAG FAMILIERECHT & MEDIATION?